fredag 24 juli 2009

Avfärden närmar sig

Hej allihopa!
Nu är det snart dags för mig, Jesper lindström och Joel Dehnisch att i alla fall försöka ta sig till Australien som faktiskt är placerat en bit bortanför Sverige.
Med tanke på att det endast är drygt 5 dagar kvar och jag sitter i en liten stuga med familj och vänner på Gotland och Joel sitter hemma och tränar skiten ur sig på hojjen så känns det som om att man borde börja i alla fall tänka lite på resan som komma skall.
Trots den avslappnade stämningen så är mkt av arbetet med sponsorer och annan hjälp klart. Vi trodde skulle vara svår att få hjälp men det visade sig att vi hade väldigt fel. Därför så skulle vi vilja tacka för all hjälp vi har fått. Thai Arways visade sig vara ett riktigt trevligt flygbolag och de hjälpte oss med övervikten av fyra par skidor var, som annars skulle kostat oss en förmögenhet. Det kan ju kanske vara bra att ha materialet som behövs om man ska ut och tävla i fyra veckor, så tack så väldigt mycket. Tills ni hör från oss igen så ska vi ta och försöka planera det sista medans ni får ha det så bra i sommarvärmen/ Jesper och Joel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar